menu search
person

Merhaba,

Haber sitemin yedeğini alıp farklı bir domain üzerine kurulumu gerçekleştirdim. Her zaman yaptığım işlem, en ufak bir hata kesinlikle yok. Kurulum sağladıktan sonra siteye giriş yaptığımda almış olduğum hata aşağıdaki gibi şu şekildedir.

503

Service Unavailable

The server is temporarily busy, try again later!

thumb_up_alt 0 beğenilme thumb_down_alt 0 beğenilmeme

2 Cevaplar

Her zaman taşıdığınız yere mi taşıdınız?

thumb_up_alt 0 beğenilme thumb_down_alt 0 beğenilmeme
Hayır hocam şöyle izah edeyim ;

Normal de 135 tane haber sitesi var ve aynı temayı kullanıyorum. Bu siteler odeaweb üzerinde reseller üzerinde kuruludur. Aynı yedeği alarak bu sefer netinternet üzerinden reseller satın alarak tek sitenin yedeğini kurdum. Ancak bu şekilde bir hata verdi.

Odeaweb'den yedek almadım bu yedek zaten bilgisayar da mevcut idi diğer siteleride bu yedek ile kurmuştum. Şimdi ise aynı yedeği netinternet reseller üzerinde kurmaya çalıştığımda aldığım hata bu.

Odeaweb reseller de bu şekilde bir hata yok.
Netinternet reseller de şu şekilde bir hata alıyorum.

Hocam çok bir olayı yok şöyle ki önceki php versiyonunuz ile aynı versiyona çekin düzelecektir. fakat şöyle bir sıkıntı var eğer cache eklentileriniz varsa ve odeaweb üzerindeki reseller yoluna örnek olarak /user/haber/1/cache/ üzerine kayıtlıysa ve yeni hostunuz /haber/1/cache/ gibi bir yol izliyorsa cache konusunda sıkıntı yaratır haberiniz olsun. toplu güncelleme gerekiyor yani.

thumb_up_alt 0 beğenilme thumb_down_alt 0 beğenilmeme
Hoş geldiniz, Wordpress Yardım sizelere sorularınızın diğer kullanıcılarımız tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
...